Sportvasten


sportvasten

Sportvasten is relatief nieuw. Het is anders en revolutionair, wetenschappelijk onderbouwd en succesvol. Meer dan 30.000 mensen in Nederland en Duitsland hebben deze nieuwe trainingsmethode van medisch celbioloog Remco Verkaik inmiddels omarmd.

Door een speciale combinatie van sporten, vasten en het gebruik van bepaalde uitgebalanceerde voedingssupplementen worden je spieren en lever getraind in het verbruiken van vet in plaats van suiker. Dit heeft een enorm gunstig effect op je lichaam. Je voelt je na 10 dagen fitter en energieker. En je verliest gewicht en je sportprestaties verbeteren.

Deze 10-daagse kuur begint met drie afbouwdagen waarin je specifieke aanpassingen doet in je voeding. Vervolgens ga je één tot drie dagen sapvasten. In de de afrondende vier dagen bouw je de voeding weer gecontroleerd op. Tijdens de gehele kuur sport je iedere dag op een bepaalde intensiteit. Deze wordt persoonlijk bepaald door jouw coach. Zodra je suikerverbranding is omgezet naar vetverbranding heb je het doel van de kuur, de metabolic switch, bereikt.

Vrouwen verliezen gemiddeld 2 tot 4 kilo. Mannen verliezen in de regel 4 tot 6 kilo. Uit onderzoek blijkt dat door deze methode het verloren gewicht ook daadwerkelijk uit vet bestaat.

Bij veel mensen zorgt de switch naar vetverbranding voor een verlaging van het cholesterol en bloeddruk waardoor de algehele conditie en gezondheid verbetert.

In onze webshop kan je een sportvastkuur bestellen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een intake en dat je zo snel mogelijk kan starten.

Natuurlijk kan je ons ook bellen op 0621556605 ( Jan)  of 0624347907 ( Merinda)

 

PowerToMove its up to you

 

 

 

PowerToMove