Fysiotherapie

OVER FYSIOTHERAPIE

Bij PowerToMove volgt u in de regel altijd een actief oefenprogramma onder leiding van één van onze fysiotherapeuten waarbij de kwaliteit van trainen voorop staat. Natuurlijk doen we altijd een uitgebreide intake om de beginsituatie vast te stellen. De revalidatietraining ondersteunen wij indien nodig met één of meerdere van onze behandelmethoden zoals driedimensionale angulaire mobilisaties, tracties, detonisaties, activaties , myofasciale beïnvloeding, dry needling en taping.

“It’s all about strength”

Kracht is de basis van ons functioneren. Mentale- en fysieke kracht om je ergens bovenop te helpen waardoor je beter functioneert. Mentale kracht helpt de fysieke weerbaarheid en fysieke kracht helpt de mentale weerbaarheid.

Bij vrijwel alle wetenschappelijke evidentie/bewijs over aandoeningen waarbij fysiotherapie een interventie is wordt gerefereerd aan het feit dat fysiotherapie MET trainen bewezen effectief is. Het leven is dynamisch, zo ook jouw lichaam en geest. Zonder beweging is er geen herstel, zonder training geen progressie!

Trainen en Bewegen

Een blessure of aandoening herstelt of verbetert alleen indien er bewogen en getraind wordt. In welk stadium men beweegt of traint is alleen te begrijpen met voldoende kennis en vaardigheden over dit onderwerp.

Wij volgden opleidingen bij talloze internationale autoriteiten op dit gebied en werken volgens protocollen die we integreren binnen de richtlijnen van onze beroepsvereniging de K.N.G.F. ( Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie).

Mogelijk gemaakt door WordPress | Thema: HoneyPress Dark door SpiceThemes