Sportfysiotherapie


SportfysiotherapieOf je nou doet aan:
Voetbal, Basketbal, Korfbal, Handbal, Hockey, Zwemmen, Atletiek, Tennis, Badminton, Hardlopen, Triathlon, Judo, Karate, Mma en/of een andere sport, wij behandelen alle sporters van amateurs tot professionals volgens de nieuwste inzichten en integreren dit in ons wetenschappelijk onderbouwd “Rehabilitation Protocol”.

Functionele training betekent dat wij trainingsvormen laten doen waardoor de sporter in het gewenste patroon beter wordt. De functionele training hoeft in het geheel niet te lijken op het gewenste patroon.

De gedachte dat een gewenst patroon moet lijken op het uitgevoerde functionele patroon is een klassieke denkfout en dit zien we helaas nog steeds gebeuren, ook bij professionals.

‘een sprinter tegen een steile helling op laten sprinten geeft krachttoename maar ligt zover van het gewenste sprintpatroon af dat dit gewenste patroon niet ondermijnd wordt’

Onze protocollen beginnen altijd met een gedegen onderzoek, een behandelplan en de uitvoering. Wij starten in de regel een behandeling bij een vers letsel al na drie dagen.
Ons doel is ALTIJD zo snel mogelijk te gaan bewegen met de sporter of klant.

Na het doorlopen van deze op maat gemaakte protocollen is de sporter weer in staat om zelfstandig te sporten en deel te nemen aan wedstrijden.

PowerToMove