Fysiotherapie bij coronairaandoeningen

ChronischZorgnet

Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door het ‘Chronisch Zorgnet‘ voor het behandelen en begeleiden van mensen met coronairaandoeningen.

Coronair aandoeningen

Angst om te sporten is vaak aanwezig bij mensen met deze aandoening. Het is belangrijk om deze angst weg te nemen. Dit doen wij door u te informeren en door u te laten ervaren wat bewegen kan betekenen voor u.

Uw hart is een spier en deze kunt u trainen en MOET u trainen. Uw hart zorgt voor zuurstoftransport naar uw hele lichaam. Indien uw lichaam meer zuurstof nodig heeft dan moet uw hart sneller en efficiënter kloppen. Dit kunt u trainen. Uw hart heeft zelf ook zuurstof nodig hetgeen u hiermee ook direct traint.

Het is belangrijk om te bewegen en de intensiteit van bewegen houden wij in de regel bij via een Borgscore. De combinatie van cardio- en krachttraining zorgt ervoor dat u zich snel weer fitter zal gaan voelen. Tevens houden wij uw saturatie in de gaten.

https://www.chronischzorgnet.nl/nl/aandoeningen/hartrevalidatie/wetenschappelijke-achtergronden-en-onderbouwing

Voeding en Opname

Ook voeding is belangrijk voor een gezond lichaam en een gezond hart. U moet gezond eten maar ook zeker voedingsstoffen opnemen. U bent wat u opneemt!! Ook hierin kunnen wij u begeleiden en adviseren.

Mogelijk gemaakt door WordPress | Thema: HoneyPress Dark door SpiceThemes