Krav Maga Vlaardingen

Krav Maga Vlaardingen

Krav Maga Vlaardingen geeft les op maandag- en donderdagavond in de gymzaal aan de Lissabonweg in Vlaardingen van 19.30 tot 20.30. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om mee te trainen. Meld je wel eerst aan via www.kravmagavlaardingen.nl.

Onze visie is dat iedereen mee moet kunnen trainen dus we zijn laagdrempelig. Trainen moet leuk zijn maar wel serieus waarbij er zeker ruimte is om te lachen en plezier te hebben. Krav Maga is géén vechtsport maar een zelfverdedigingssysteem.

Krav Maga Instructeurs

Jan Hofman

Jan Hofman doet nu meer dan 25 jaar aan vechtsporten. Hij is begonnen met Aikido waarin hij een ‘black belt’ heeft. Tegelijkertijd trainde hij zeven jaar bij Shi Xing Peng, een Shaolinmonnik, ‘Shaolin Kungfu’ en ‘Tai Chi Chen’. Jan is ‘Leraar Martialart’. Korte periodes trainde hij judo en karate. Als hij tijd heeft gaat hij regelmatig naar thaibokstraining. Thaiboksen is een vechtsport en kan helpen om de sparringvaardigheden in Krav Maga te verbeteren. Bovendien is het goed om mijn lichaam te trainen en plezier te hebben. Jan is opgeleid in Krav Maga door Martijn Bos en is Krav Maga Instructor sinds 2009 en geeft nu 13 jaar les in dit zelfverdedigingssysteem.

Arthur de Regt

Arthur de Regt doet meer dan 25 jaar aan vechtsporten. Arthur trainde samen met Jan Hofman jarenlang Aikido en ‘heeft evenals Jan Hofman een ‘Black Belt. Arthur is ‘Martial Art’ leraar en gaf jarenlang samen met Jan les in Aikido voor hun eigen ‘Aikido Rijnmond Stichting’. Nadat Jan Hofman was begonnen als Krav Maga Instructor volgde Arthur al snel daarna. Beiden geven nu al meer dan 15 jaar samen les in Aikido en Krav Maga.

    ‘Krav Maga het ultieme zelfverdedigingssysteem voor iedereen’

    Wil jij verbaal, mentaal en fysiek weerbaar worden en zoek je een effectieve manier om jezelf te verdedigen? Wordt een betere versie van jezelf en kom IKMF Krav Maga trainen. Net zoals zwemmen, eten en slapen, hoort zelfverdediging daar ook bij! Krav Maga is een lifeskill. Minstens zo belangrijk dat je leert te voorkomen in vervelende situaties terecht te komen en dat je indien nodig zelfverdediging kunt toepassen op een éénvoudige en effectieve manier en zo jezelf, jouw naasten en derden kunt beschermen. Vóórkomen is nog altijd beter dan elk ander scenario!!!

    ‘In lang vervlogen tijden heb ik geleerd mijn ego los te laten. Een ego blokkeert de ontwikkeling. Als Aikidoleraar en Krav Maga Instructeur heb ik er geen moeite mee om naar thaiboksen te gaan en ’tikken’ te krijgen. Thaiboksen is een vechtsport en ik stel altijd mijn eigen doelen waarom ik meedoe aan de lessen. Vechten is iets waar ik niet van hou. Vechten als middel om mijzelf te trainen wel, maar dan met respect voor elkaar in een veilige setting. ‘Juist omdat ik niet van vechten hou ben ik Krav Maga Instructeur geworden. Jezelf enigszins leren verdedigen is helaas een ‘must’ in onze tegenwoordige maatschappij. Daarom moet trainen leuk zijn en al doende wordt je verbaal, mentaal en fysiek weerbaar. Ik heb zeer veel sporten beoefend. In mijn jeugd wilde ik altijd wedstrijden doen. Nu train ik alleen nog omdat trainen van het lichaam even belangrijk is als eten, drinken en slapen.’

    Mogelijk gemaakt door WordPress | Thema: HoneyPress Dark door SpiceThemes