Krav Maga

Krav Maga

‘Krav Maga het ultieme zelfverdedigingssysteem voor iedereen’

Wil jij verbaal, mentaal en fysiek weerbaar worden en zoek je een effectieve manier om jezelf te verdedigen? Wordt een betere versie van jezelf en kom IKMF Krav Maga trainen. Net zoals zwemmen, eten en slapen, hoort zelfverdediging daar ook bij! Krav Maga is een lifeskill. Minstens zo belangrijk dat je leert te voorkomen in vervelende situaties terecht te komen en dat je indien nodig zelfverdediging kunt toepassen op een éénvoudige en effectieve manier en zo jezelf, jouw naasten en derden kunt beschermen. Vóórkomen is nog altijd beter dan elk ander scenario!!!

Krav Maga Vlaardingen

Krav Maga Vlaardingen geeft les op maandag- en donderdagavond in de gymzaal aan de Lissabonweg in Vlaardingen van 19.30 tot 20.30. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om mee te trainen. Meld je wel eerst aan via www.kravmagavlaardingen.nl.

Onze visie is dat iedereen mee moet kunnen trainen dus we zijn laagdrempelig. Trainen moet leuk zijn maar wel serieus waarbij er zeker ruimte is om te lachen en plezier te hebben. Krav Maga is géén vechtsport maar een zelfverdedigingssysteem.

Krav Maga Instructeur

Jan Hofman doet nu meer dan 25 jaar aan vechtsporten. Hij is begonnen met Aikido waarin hij een ‘black belt’ heeft. Tegelijkertijd trainde hij zeven jaar bij Shi Xing Peng, een Shaolinmonnik, ‘Shaolin Kungfu’ en ‘Tai Chi Chen’. Jan is ‘Leraar Martialart’. Korte periodes trainde hij judo en karate. Als hij tijd heeft gaat hij regelmatig naar Thaibokstraining. Thaiboksen is een vechtsport en kan helpen om de sparringvaardigheden in Krav Maga te verbeteren. Bovendien is het goed om mijn lichaam te trainen en plezier te hebben.

Martijn Bos

Jan leerde Martijn Bos kennen toen zij beide les gaven op de HBO opleiding Sport en Bewegen te Haarlem. Martijn is hoogst gegradueerde Krav Maga Instructeur binnen de I.K.M.F buiten Israël. Door Martijn is Jan Krav Maga gaan beoefenen, instructeur geworden en heb ik mijn eerste jaren les gegeven voor Martijn in Trainingscentrum Helena te Haarlem. Tegenwoordig is dit de ‘Trojan Power Academy’. Jan en Martijn zijn nog steeds goede vrienden, houden nauw contact met elkaar en werken samen op verschillende gebieden.

‘In lang vervlogen tijden heb ik geleerd mijn ego los te laten. Een ego blokkeert de ontwikkeling. Als Aikidoleraar en Krav Maga Instructeur heb ik er geen moeite mee om naar thaiboksen te gaan en ‘tikken’ te krijgen. Thaiboksen is een vechtsport en ik stel altijd mijn eigen doelen waarom ik meedoe aan de lessen. Vechten is iets waar ik niet van hou. Vechten als middel om mijzelf te trainen wel, maar dan met respect voor elkaar in een veilige setting. ‘Juist omdat ik niet van vechten hou ben ik Krav Maga Instructeur geworden. Jezelf enigszins leren verdedigen is helaas een ‘must’ in onze tegenwoordige maatschappij. Daarom moet trainen leuk zijn en al doende wordt je verbaal, mentaal en fysiek weerbaar. Ik heb zeer veel sporten beoefend. In mijn jeugd wilde ik altijd wedstrijden doen. Nu train ik alleen nog omdat trainen van het lichaam even belangrijk is als eten, drinken en slapen.’

Mogelijk gemaakt door WordPress | Thema: HoneyPress Dark door SpiceThemes