Dry needling


Dry needling haarlem Power to Move

Dry needling wordt gebruikt om triggerpoints (verhardingen in spieren) te behandelen waardoor de spier weer normaal kan functioneren en pijn en/of andere klachten verdwijnen. Wij zijn opgeleid volgens de hoogste standaard op dit gebied.

Waarom Dry needling?

Wij raden een Dry needling behandeling vaak aan wanneer je spieren al langere tijd gespannen en/of pijnlijk zijn. Dry needling kan de spieren helpen om weer normaal te functioneren zodat je zonder pijn kunt bewegen. De fysiotherapeut maakt bij deze behandeling gebruik van dunne acupunctuurnaalden. Deze worden geplaatst op de zogeheten triggerpoints (spierverhardingen).

Met name bij rug-, nek-, en schouderklachten is deze behandeling bijzonder effectief. Maar ook kan het helpen om spanningshoofdpijn te verminderen of zelfs helemaal te verhelpen en wordt dry needling vaak toegepast bij gewrichtsklachten. PowerToMove heeft een team van specialisten die allemaal zijn opgeleid volgens de hoogste standaard op dit gebied. Hierdoor ben je verzekerd van een zorgvuldige behandeling met blijvende resultaten.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een behandeling van jouw specifieke klachten? Laat dan jouw gegevens achter op de contactpagina en wij zullen zo snel mogelijk reageren. Ook kan je natuurlijk bellen: 06-21556605 (Jan Hofman) of 06-24347907 (Merinda Kreischer).

PowerToMove