Blog

Diabetes type 2 goed behandelbaar zonder medicijnen

Ook afgelopen maand hebben we weer klanten getraind met diabetes type 2 en met zeer goed resultaat. Nu na enkele weken trainen hebben de klanten de helft van de medicijnen niet meer ingenomen vanwege de kans op een TE LAAG GLUCOSE. Het geheim is dat we spiercellen weer gevoelig maken voor glucose. Spiercellen hebben glucose nodig bij de juiste trainingsprikkel en als gevolg daarvan zal de bloedglucose dalen. Ook zal de klant bewust moeten gaan eten waarbij de inname van koolhydraten beperkt moet zijn. Koolhydraten hebben we zeker nodig maar natuurlijk aangepast aan het activiteitenniveau van de klant. Eiwitinname, vet en groente zijn andere aspecten van een gezond eetpatroon.

Krav Maga uiterst efficiënt zelfverdedigingssysteem

Omdat Krav Maga gebaseerd is op natuurlijke reflexen is het redelijk snel aan te leren. Tevens kent Krav Maga geen regels maar wel uiterst efficiënte zelfverdedigingstechnieken. Krav Maga gaat uit van scenario’s en die zijn oneindig. Je leert slaan, schoppen, vechten maar bovenal leer je preventiemaatregelen te treffen om niet in penibele situaties terecht te komen. Dit doe je mentaal en verbaal ondersteund met fysieke vaardigheden. Krav Maga is daarom óók en misschien vooral geschikt voor vrouwen als zelfverdedigingssysteem. Voor vrouwen organiseren we heel soms een speciale cursus ‘Stay Away’. Deze cursus duurt 10 weken en wordt wereldwijd gegeven door speciaal opgeleide Krav Maga instructeurs binnen de IKMF.

  Sportvastkuur 10 dagen 2022

  Nu bestellen

  Wil jij 2022 goed beginnen. Start dan met een 10 daagse sportvastkuur. Sportvasten zorgt ervoor dat jij jouw lichaam leert om meer vet te verbranden. Je staat verstelt van het directe resultaat! Je krijgt een sportvastpakket met de benodigde voedingssupplementen en plasstrips want meten is weten!!

  Meld je direct aan via 0621556605. Je mag ook een whatsapp sturen!

  Fysiotherapie na traumachirurgie

  Fraktuurchirurgie

  Bent u geopereerd aan bijvoorbeeld een fractuur met een pen, plaat en/of schroeven of heeft u gips gekregen. Wij zijn gespecialiseerd in de revalidatie van deze trauma’s. Wij hebben niet alleen kennis van de operaties omdat Jan Hofman op de operatiekamer heeft gewerkt maar wij hebben ook relevante opleidingen gedaan op dit gebied.

  Mogelijk gemaakt door WordPress | Thema: HoneyPress Dark door SpiceThemes